U wilt toch ook wonen in het huis van uw dromen? Dan vraagt de realisatie om een ervaren en betrouwbare partner. Die vindt u in Bouwbedrijf van der Meijden. Wij bouwen op traditionele wijze woningen waarbij uw wensen steeds het uitgangspunt zijn. Al in de voorbereidende fase leveren wij een bijdrage aan de uitvoering van uw wensen en adviseren u daarbij van ‘A tot Z’, oftewel van de kelder tot de nok.

Duurzame aannemer

Op zoek naar een duurzame aannemer? Wilt u een energiezuinige of energie neutrale woning bouwen, of uw woning duurzaam renoveren, dan bent u bij Bouwbedrijf T van der Meijden aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in bouw van A tot Z op het gebied van verbouw, renovatie, restauratie en nieuwbouw. Dit doen we vanuit een duurzaam perspectief. Zo krijgt u altijd waar voor uw geld en verdient u uw investering op termijn zelfs (gedeeltelijk) terug dankzij de energiezuinigheid van uw woning.

Hoe kies je een duurzame aannemer

De keuze voor een duurzame aannemer doe je niet in een fractie van een seconde. Persoonlijke projecten moeten discreet, transparant en betrouwbaar zijn met een partner waarop u kunt rekenen. Door de jarenlange ervaring van Bouwbedrijf T van der Meijden als duurzame aannemer weten wij als geen ander waar onze opdrachtgevers baat bij hebben. We beloven dat u onze diensten op elk moment met een gerust hart kunt gebruiken. Wij staan ​​voor:

Waarom Duurzame Aannemers?

Duurzame bouwers weten precies wat u zoekt. Het is een energiezuinige woning waarin u kunt investeren en die u ook terugverdient. Besparingen op gas, water en elektra zijn een gevolg van de duurzame constructie van de Bouwbedrijf T van der Meijden. Daarnaast besteden we aandacht aan de duurzaamheid en efficiëntie van de constructie zelf.

Renovatie, groot onderhoud en verbouwingen woningen

Onderhoud, verbouw en renovatie behoren óók tot één van de kernactiviteiten van Bouwbedrijf van der Meijden. De uitstraling en sfeer van uw woning of pand verbeteren als het huis goed wordt onderhouden of uitgebreid. Maar, sluit de uitbreiding qua ontwerp goed bij de bestaande bebouwing aan? Past de uitbreiding binnen het bestemmingsplan? Behoud het object na renovatie zijn authentieke uitstraling? Bouwbedrijf van der Meijden is uw betrouwbare partner en helpt u met deskundig vakmanschap bij uw renovatie-, onderhoud-, of verbouwingsplannen.
Of het nu gaat om een nieuwe dakkapel of een uitbreiding van een woon- of werkplek, bij Bouwbedrijf van der Meijden kunt u rekenen op een betrokken bouwbegeleiding voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de werkzaamheden. In samenwerking met een aantal gerenommeerde onderaannemers kunnen we voor u een totaal concept realiseren.

Bouwbedrijf van der Meijden is een middelgrote bouwonderneming werkzaam in midden Nederland. Wij realiseren projecten in de volgende categorieën:

Onze diensten

De kracht van ons bouwbedrijf
thumbs-up

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen en renoveren is belangrijk in onze moderne architectuur. Het doel is om rekening te houden met de milieu-impact…

house

Nieuwbouw

U wilt toch ook wonen in het huis van uw dromen? Dan vraagt de realisatie om een ervaren en betrouwbare partner. Die vindt…

Verbouw

Of het nu gaat om een nieuwe dakkapel of een uitbreiding van een woon- of werkplek, bij Bouwbedrijf van der Meijden kunt u rekenen…

Renovatie

Ook renovatie behoort tot één van de kernactiviteiten van Bouwbedrijf van der Meijden. De uitstraling en sfeer van uw…