U wilt toch ook wonen in het huis van uw dromen? Dan vraagt de realisatie om een ervaren en betrouwbare partner. Die vindt u in Bouwbedrijf van der Meijden. Wij bouwen op traditionele wijze woningen waarbij uw wensen steeds het uitgangspunt zijn. Al in de voorbereidende fase leveren wij een bijdrage aan de uitvoering van uw wensen en adviseren u daarbij van ‘A tot Z’, oftewel van de kelder tot de nok.

Renovatie, groot onderhoud en verbouwingen woningen

Onderhoud, verbouw en renovatie behoren óók tot één van de kernactiviteiten van Bouwbedrijf van der Meijden. De uitstraling en sfeer van uw woning of pand verbeteren als het huis goed wordt onderhouden of uitgebreid. Maar, sluit de uitbreiding qua ontwerp goed bij de bestaande bebouwing aan? Past de uitbreiding binnen het bestemmingsplan? Behoud het object na renovatie zijn authentieke uitstraling? Bouwbedrijf van der Meijden is uw betrouwbare partner en helpt u met deskundig vakmanschap bij uw renovatie-, onderhoud-, of verbouwingsplannen.
Of het nu gaat om een nieuwe dakkapel of een uitbreiding van een woon- of werkplek, bij Bouwbedrijf van der Meijden kunt u rekenen op een betrokken bouwbegeleiding voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de werkzaamheden. In samenwerking met een aantal gerenommeerde onderaannemers kunnen we voor u een totaal concept realiseren.

Bouwbedrijf van der Meijden is een middelgrote bouwonderneming werkzaam in midden Nederland. Wij realiseren projecten in de volgende categorieën:

Onze diensten

De kracht van ons bouwbedrijf
house

Nieuwbouw

U wilt toch ook wonen in het huis van uw dromen? Dan vraagt de realisatie om een ervaren en betrouwbare partner. Die vindt…

Verbouw

Of het nu gaat om een nieuwe dakkapel of een uitbreiding van een woon- of werkplek, bij Bouwbedrijf van der Meijden kunt u rekenen…

Renovatie

Ook renovatie behoort tot één van de kernactiviteiten van Bouwbedrijf van der Meijden. De uitstraling en sfeer van uw…